blandt unådde folkeslag og spennende kulturer.

I LOVE HARAR! Afrikas Horn skal bli frelst!

Sjarmerende barn

Harar, en by øst i Etiopia på Afrikas Horn er fyllt med mennesker som du bare er nødt til å elske! Når du går i Harars gater blir du møtt av mange smilende mennesker som alle er uendelig høyt elsket av Gud! Muslimer og ortodoxe kristne, mange folkeslag og du må kunne 3-4 språk om du vil kommunisere med folket du møter der. Harar er ifølge mange Islams fjerde helligste by, etter Mekka, Medina og Jerusalem. Mer enn 99 moskeer innenfor byens murer men likevel samles mange i Harar church of joy, Mission SOS menighet i Harar. Så kult å se at vi er en familie! Så likt men likevel forskjellig! Hjertet er det samme men kulturen og språket er annerledes! Samuel og Gabby har et fantastisk team av Svensker, Nordmenn, Amerikanere og Etiopiere, som alle sammen gjør allt for at evengeliet skal bli kjent blant Oromo og Afar folket på Afrikas Horn. De trener innfødte misjonærer og fremtidige ledere for arbeidet på basen og husforsamlingene vokser med nyfrelste.

Jeg elsker atmosfæren i gatene om dagen, spesielt de travle handlegatene, der gjeiter og kuer går imellom folket og byens små taxier kjører folk fra den ene siden av byen til den andre.

Injera

Sterk mat som er laget med mye kjærlighet, krydret med berbere og mitmita! Aiaiai… himmelsk godt! Alt kan spises med injera eller hvitt brød! frokost, middag eller kveldsmat… 🙂 og på kafeene kan man få fersk juice av avokado og lime som ikke kan sammenlignes med noe annet på denne jord! sååå godt!! Har litt vanskelig på å venne meg på å bruke kniv og gaffel igjen her oppe i kalde nord… Takk for all kjærlighet! Jeg kommer alltid elske dette kontinentet og drømmer om folkeslagene og landsbyene som skal bli frelst!

Sultne hyener utenfor Harar

Det finnes ikke mye å ikke like i Harar, men alt er ikke like vakkert… Hyenene er noen stygge dyr, hehehe!

Legg igjen en kommentar