blandt unådde folkeslag og spennende kulturer.

Guds nærvær!

Menigheten var gla for å ha "pappa Walter" på besøk.

Vi har besøk her i Bulgaria av Walter Zuniga, som startet arbeidet her for over 5år siden! Virkelig apostolisk arbeid i Rodopi regionen. Hvor viktig det er å bygge rett og å la Den Hellige Ånd virke! Om det ikke hadde vært for Guds nærvær hadde ikke verdifulle sjeler få oppleve frelse og helbredelse. Hva kan man gjøre uten Guds nærvær!? ingenting, vi driver ikke med religiøsitet! Vi vil se menneskers frelse. forvandlede liv! Takk Gud for alle mirakler i hverdagen!

religiøsitet og tradisjon er kraftløs!

Vi kjemper mot religiøsitet som forvirrer mennesker med alle fine ritualer og ytre hellighet. Mange prester, pastorer, Imaner og munker prøver å virke hellig, de er som esler, sta og følger ikke sin eier(Gud som har skapt alle ting)! De er stolte og hyklerske, villeder mennesker til å bli religiøse! Det finns ikke noe hellig med å tenne et lys eller å ha et ikon(bilde av f.eks maria).

Hellighet kommer av Guds nærvær! Gud er Hellig, det er ikke noe vi kan gjøre oss fortjent til å være gjennom gode gjerninger eller 20 ave maria. De fem søylene i islam kan ikke frelse! Nei, Jesus døde for vår synd, det er miraklet som gir oss retten til Guds nærvær!

Om vi omvender oss fra vårt feilaktige liv, i troen på livet med Jesus, får vi Guds rike på innsiden og er ren fram for Gud. Guds rike! Med alt som hører til!! Det betyr at når du er i Guds nærvær tar du med deg Guds rike der du går! Til den blinde som skal få synet, og den døve som skal få høre… vi er bare bærere av Guds nærvær! vi har ikke noe annet å gi! Det er Det den deprimerte 2barnsmammaen behøver! det er det kvinnen med kroniske sykdommer trenger..

Unge mennesker søker meningen med livet. Hinduisme, spiritisme og islam virker forlokkende for mange, Men Evangeliet går fram i KRAFT, der er Guds nærvær! Gud som virkelig helbreder, Gud som elsker synderen så høyt at han kom ned til jorden som et menneske Jesus!

For noen er religion tradisjon, men tro er ikke tradisjon.

Biler er til for å kjøres.

Tro er på innsiden av hver å en av oss, som når man har en bil; en religiøs mann polerer og vasker bilen, men starter den aldri og kjører den aldri. En som følger tradisjonen, sitter i bilen på søndag eller fredag, han starter bilen en gang iblandt for å vite at den virker men kjører ingen sted. Nå, om vi velger å følge hjertet så vet vi at en bil er til for å kjøre. selv om vi ser at imanen ikke kjører, eller at presten ikke tar rattet og gir gass… Men om du setter deg i bilen og kjører så er troen aktiv, da kjører du på Veien(jesus) og målet er evigheten i himmelen med Gud!

Du kan få oppleve Guds nærhet, så virkelig! Frelse er allerede betalt for av Gud, syke kan få bli helt frisk i Guds nærvær! Du kan få oppleve mirakler om du bare våger å tro! vi velger om vi vil følge vårt hjerte og tro eller å følge tradisjoner og religiøsitet.

Jesus er veien, Gud er målet, du kjører bilen!

Det finnes ingenting bedre enn Guds nærvær, Jesus er så dyrebar for meg og jeg elsker Han fordi Han elsket meg først!

Han er Veien!

Legg igjen en kommentar