blandt unådde folkeslag og spennende kulturer.

Nye eventyr venter! Frihet!

Hyener i utenfor Harar

Har ikke blogget det siste året, men selv om jeg ikke bor i Bulgaria lenger har ikke eventyrene avtatt. Drømmer fortsatt om å gjøre noe for Guds rike i Tyrkia og andre land i midtøsten spesielt, men liker det at Gud gjør mirakler i hverdagen her hjemme i Norge også!

Nå er sommeren her og eventyrerne våkner til! Å hoppe fra en klippe, eller å hoppe i troen har mye til felles.. Når det kribler i magen er det bare å hoppe! Et mirakel venter, og du kommer ikke til å angre på at du hoppet.

Hvorfor sier jeg dette, jo det har seg sånn at mange ganger kan man være redd for å følge det man kjenner på innsiden. Om det er å si noe oppløftende til en du ikke kjenner, eller i valg av skole eller å reise.

Mange velger skole bare for at det forventes av dem. Vi er så opptatt av hva andre tenker om oss, foreldre, venner eller klassekamerater/kolleger. Et selvbilde der man tenker at andre ser negativt på deg når du ikke gjør alt rett, er en stor kontrast til et selvbilde der man er fornøyd fordi man er elsket uansett. Elsket av Gud og elsket av mennesker!

Statestikken sier at i Norge, verdens rikeste land, er flere og flere unge deprimert og selvskading er vanlig blandt norsk ungdom. Økt sexpress  som følge av lav sexuell debutering alder og økt dårlig påvirkning fra media. Selvbildet til unge jenter blir forverret av modellblader og porno. Der de ikke ser sin innre og ytre skjønnhet og lar selvbildet bli ødelagt av å ta til seg allt det negative som blir sagt og ingenting positivt. Gutter som skriver noe til dem på sms eller om de på facebook så tolkes det negativt og de negative tankene får kontroll. Er det noe norsk ungdom trenger så er det frihet og et gjenopprettet selvbilde. Gud vil at du skal være fri!

Frihet!

Hver gang jeg ser en ørn blir jeg fasinert, det er noe med den som gjør den spesiell! jeg forstår godt at den er blitt et bilde på frihet, og jeg vet at frihet er attraktivt, det er interresant, det er fasinerende! for når jeg ser noen er fri blir jeg fasinert på samme måte, det er noe som gjør den som er fri spesiell!

En for ikke lenge siden fikk jeg et bilde mens jeg snakka med Pappa Gud. Jeg så for meg en hatt med en slange surret rundt. Det er ingen som vil plukke opp en sånn hatt å sette den på hodet! Men det er det vi gjør når vi tar imot løgnene om oss og gjør dem til våre sannheter. Da lar vi Djevelen få influere tankene våre og selvbildet vårt. Det er jo bare å kaste hatten av, da flyr jo slangen med den… så lenge hatten er på vil den vende på alle positive tanker og intusjoner, jeg er ikke flink til det, de er flinkere enn meg til det, jeg er stygg.. Det er så idiotisk! Så mange ser ikke sin skjønnhet og Gud gråter. Gud kaller deg til å bringe mennesker ut i frihet, da trenger du selv å være fri! Ta autoritet og kast hatten med slangen! og ta i mot frelsens krone så Den Hellige Ånd kan forvandle og helbrede ditt innre.

Jesus er veien, sannheten og livet

Evangeliet er gode nyheter til frelse, frihet og helbredelse. Det Jesus gjorde på jorden for 2000 år siden skjer fortsatt i dag og du kan være den som gir det videre og tar himmelen til jorden. Norge trenger det, verden trenger det!

Nye eventyr venter deg! Jeg vet Gud har planer for ditt og mitt liv og gleder meg med spenning til å se de planene bli virkelighet. Kanskje du skal gå bibelskole, eller reise til Afrika, uansett vil jeg oppmuntre til å hoppe i tro og ledes av frihetens Ånd.

Bibelskole til høsten kanskje?

Legg igjen en kommentar